Kanit ja jyrsijät aina kotimaisilta kasvattajilta

Me täällä Keskustan Eläinkaupassa panostamme kotimaisuuteen ja eläintenpidon eettisyyteen, ja meille kanit sekä jyrsijät tulevatkin suomalaisilta kasvattajilta. Eläinvalikoimaamme kuuluvat puhdasrotuiset kääpiökanit, marsut, hamsterit, gerbiilit sekä kääpiöhamsterit. 

Teemme yhteistyötä pienimuotoista kasvatustyötä tekevien vakiokasvattajiemme kanssa. Osan marsuistamme kasvatamme itse. Koska suosimme kotikasvatusta, valikoimamme vaihtelee. Asiakkaanamme sinä tiedät, mistä eläinystäväsi on peräisin. Tiesitkö, että kanimme ja marsumme myös ulkoilevat meillä säännöllisesti erilaisissa virikeaitauksissa?


Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset eläinystäväsi hyvään hoitoon

Eläinystäväsi hyvä elämä on meille sydämen asia. Opastamme lemmikinomistajia eläinten hoitoon liittyvissä asioissa, ja uuden lemmikkisi mukana meiltä saa aina hoito-ohjeet myös kirjallisena. Uutta pörröistä ystävää etsiviä autamme mielellämme sen mieleisen ja sopivimman lemmikin valinnassa. Laajasta valikoimastamme voimme räätälöidä sinulle täydellisen ”eläinpaketin” , joka sisältää valitsemasi eläimen/eläimet, oikeanlaisen ja sopivan laadukkaan häkin sekä kaikki tarpeelliset tarvikkeet, ruokia ja kuivikkeita unohtamatta. "Paketissa" maksat vain eläimestä ja häkistä - alkuvarusteet tulevat kaupan päälle.


Jyrsijänhäkit ja häkkitarvikkeet

Häkki on jyrsijän koti, ja oikeanlainen häkki on lemmikkisi hyvinvoinnin perusta. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun eläinystävällesi sopivan asumuksen, tarvittaessa kaikkine tarvikkeineen. Laajasta valikoimastamme löytyy laadukkaat häkit kaikkiin tarpeisiin, myös isoja kokoja.

Kuivikkeita on moneen makuun, ja allergisille löytyy myös pölyttömät kuivikevaihtoehdot. Lisänä erilaiset aktivointilelut sekä alan uutuudet parantamaan pienen ystäväsi viihtyvyyttä.


Kanin- ja jyrsijänruoat

Keskustan Eläinkaupasta saat siemensekoitukset sekä juuri omalle eläinystävällesi sopivat pelletit – erilaisia herkkuja unohtamatta. Opastamme kullekin eläinlajille sopivan ruoan valinnassa. Valikoimissamme on mm. JR Farm, Altromin, Genesis, Vadigran, Versele Laga, ja WM Puur.

Laadukas kotimainen luomukuivaheinä on kunnia-asiamme! Nyt myös saatavana Hoikan Herkun virike- ja toipilasheinät.


Lomahoito ja muut palvelumme

Tarjoamme lomahoitopalvelua rokotetuille kaneille ja jyrsijöille. Meiltä ostetuilla eläimillä on etuoikeus hoitopalveluun lomien ajaksi. Meiltä saat myös kanien ja marsujen kynsienleikkuupalvelut.

Meillä on kokemusta freteistä jo useamman vuoden takaa. Autamme ja palvelemme Sinua siis myös frettiasioissa!

Tule ja tutustu tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keskustan Eläinkauppa, linkit

Suomen kani- ja jyrsijäliitto www.skjl.net
Helsingin Eläinsuojeluyhdistys www.hesy.fi
Suomen Eläinsuojeluyhdistys www.sey.fi
Eläinsuojeluyhdistysten kummit www.esyjenkummit.net

Voit tilata osan tuotteistamme myös netistä!

Klikkaa tästä »