Eettinen eläinkauppa
- sinun ja lemmikkisi parhaaksi

Keskustan Eläinkaupalle on ensimmäisenä eläinkauppana Helsingissä myönnetty Eettisen Eläinkaupan Eespi-sertifiointi vuonna 2012.

Eesp-laatusertifiointijärjestelmä on luotu kehittämään eläinkauppa-alaa ja parantamaan eläinkaupoissa pidettävien eläinten hyvinvointia. Sertifikaatin saamiseksi eläinkaupan on mm. sitouduttava noudattamaan myymiensä eläinlajien hoito- ja olosuhdestandardeja, jolloin eläinkaupan eläimillä on lajin vaatimusten mukaiset ja eläinsuojelulainsäädännön asettamia minimivaatimuksia paremmat elinolosuhteet.

Sertifikaatti on meille kunnia-asia, ja sen saaminen kertoo eläinlähtöisestä sekä eettisestä lähestymistavastamme kaikessa toiminnassamme – myös myyntityössä - sekä henkilökuntamme osaamisesta sekä jatkuvasta kouluttautumisesta. Meiltä voi aina kysyä neuvoa!

Asiakkaanamme voit luottaa saavasi osaavaa palvelua ja opastusta aina lemmikkisi parhaaksi. Meiltä hankkimasi uusi eläinystäväsi on saanut parhaat mahdolliset lähtökohdat elämäänsä ja hyvän hoidon meillä eläinkaupassakin. Tuotevalikoimamme on laadukas, turvallinen ja kunkin eläinlajin tarpeet huomioon ottava.

Lue lisää Eesp-sertifioinnista »

Voit tilata osan tuotteistamme myös netistä!

Klikkaa tästä »